Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твЕдва 4-5 са областите в

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твЕдва 4-5 са областите в
Коментари Харесай

Кунчев: Мили хора, нито Щаба, нито РЗИ произвеждат вируси, нито ги разпространяват, нито изпитват удоволствие от мерките

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Едва 4-5 са областите в България, където за в този момент не са наложени спомагателни противоепидемични ограничения. Там заболеваемостта е под 100 на 100 000 души. 

Това разяснява в ефира на Нова тв доцент Ангел Кунчев.

Как да обясня на едно търговищко село, където няма нито един случай на коронавирус, че стопираме децата от учебно заведение!? По-добре е да се взимат решенията на районно равнище, разяснява новата тактика за ограниченията доцент Кунчев.

Хората са изтощени. Те към този момент не желаят да слушат никакви обстоятелства. Те са прочувствени и си желаят предходния живот без каквито и да било разисквания. Насочват към нас негативната си сила. Но благи хора, нито Щаба, нито РЗИ създават вируси, нито ги популяризират, нито пък изпитват наслаждение от това да ви стопират активността. Но наподобява някои хора мъчно го схващат това. Много е мъчно да се угоди на всички в такава обстановка. Аз на мейла си получавам два типа писма. Едните ни наскърбяват, че сме идиоти, тъй като сме спрели децата от учебно заведение и ги оставяме без бъдеще. Другите са, че сме убийци, тъй като пък техните деца към момента вървят на учебно заведение, ще се заразят и ще ги затрием, описа Кунчев. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР